Besøg i Mærsk Tårnet

 På en dejlig sommerdag med fuld sol mødtes vi med en del garderkammerater fra foreningen  ved indgangen til Mærsk Tårnet på Blegdamsvej 3B, hvor der befinder sig ca. 5.000 undervisere og studerene fra Københavns Universitet.

 

Mærsk Tårnet har kostet godt 2 mia. kroner, finansieret med ca. halvdelen af staten og resten fra Mærsk Fonden, det har 15 etager og øverst er der en pragtfuld udsigt ud over København.

 

Vi begyndte rundvisningen med at mindes vores mangeårige bestyrelsesmedlem Christian Roland Christiansen som samme dag klokken 12.00 skulle bisættes fra Kastrup Kirke. Af samme grund var den øvrige bestyrelse ikke tilstede ved rundvisningen!

 

Vores guide som tilfældigvis var gammel garder Asger Kamstrup hold april 16 fortalte levende om Mærsk Tårnets oprindelse, arkitekttur og formål og viste os rundt i lokaliteterne. Faktisk en virkelig god og informativ oplevelse for os der måske ikke længere befinder os i disse studiemiljøer.

 

Det skal tilføjes at alle har fri adgang til Mærsk Tårnet i åbningstiden og der kan købes mad og drikkevarer i kantinen. 15. etage med en fantastisk udsigt er et godt sted at tage en lille udflugt til, fantastiske udsigt.

 

Afslutningsvis spiste vi frokost i kantinen og fik en god snak med vores garderkammerater.

 

Erik Otzen

 

bestyrelsessupplant