CH/LG, oberst Mads Rahbek og hans hustru, forfatterinden Anne-Cathrine Riebnitzky

Dato/klokkeslæt
Dato- 13/09/2016
19:00 - 21:30

Sted
Frederiksberg slot

Kategori


Kom og mød den nye CH/LG, oberst Mads Rahbek og hans hustru, forfatterinden Anne-Cathrine Riebnitzky

Mads Rahbek

Den 13. september 2016, kl. 19.00 i Rosen-salen på Frederiksberg Slot kommer Livgarden chef, oberst Mads Rahbek og fortæller om sit liv, sin karriere og forventningerne til Den kongelige Livgarde nu og i årene fremover. Mads Rahbek vil desuden komme ind på, hvordan De danske Garderforeninger og måske især Garderforeningen i København kan støtte og hjælpe Livgarden.

 

 

                                                                                                                                                                                        

Anne-Cathrine Riebnitzsky, soldat, forfatter

Oberstinden, Anne-Cathrine Riebnitzky, der er kendt som forfatter til bogen Kvindernes Krig samt flere andre bøger, der tager udgangspunkt i oplevelser under udsendelse som sprogofficer i Afghanistan, vil også præsentere sig selv.

 

 

 

 

Efter foredraget spiser vi smørrebrød i Kantinen. Prisen er 150,00 kr. (3 stk. smørrebrød, en øl og en snaps samt kaffe), ledsagere er velkomne.

Arrangementet er ikke omtalt i Garderbladet for september.

Tilmelding herunder eller på tilmeldingstelefonen 40810040 (fra 29. august, mellem 18.00 og 20.00). Sidste frist for tilmelding er den 6. september 2016.

Tilmelding

Der er ikke åbent for tilmeldinger, før det tidligere arrangement er afholdt, eller hvis tilmeldingsfristen er overskredet.