Foredrag af oberst Lars R. Møller

Dato/klokkeslæt
Dato- 02/02/2016
19:00 - 21:30

Sted
Frederiksberg slot

Kategori


Medlemmer af Garderforeningen i København og Garderforeningerne omkring København inviteres til foredragsaften, tirsdag den 2. februar 2016 kl. 19.00 på Hærens Officersskole, Frederiksberg Slot.

Garderforeningen i København har fået oberst Lars R. Møller til at fortælle om sit liv og sine synspunkter på bl.a. veteraner.

larsrmoeller

 

Lars R. Møller startede sin militære løbebane i oktober 1973 ved Den kongelige Livgarde i Sandholm. Siden har karrieren bragt ham rundt i det militære system, hvor han bl.a. blev kendt for at have ledet slaget, hvor danske kampvogne for første gang var i rigtig kamp på Balkan og senere for markante udtalelser om forskellige militære emner.

Obersten er også kendt for sine bøger bl.a.: ”Operation Bøllebank”,” Vi slår ihjel og lever med det” samt hans selvbiografi ”Tak for turen” m.fl.. Desuden har obersten skrevet om ledelse: ”Ledelse er ikke raketvidenskab”.

Deltagergebyret er 200,- kr. og omfatter foruden foredraget 3 stk. smørebrød, en øl og en snaps samt kaffe efter foredraget. Medlemmer af Garderforeningen i København vil blive opkrævet gebyret via Betalingsservice, medens medlemmer af andre garderforeninger bedes indbetale gebyret til foreningens konto i Danske Bank, REG 9570 Konto 4820509056. Husk at oplyse dit navn på indbetalingen.  Beløbet skal være indbetalt senest den mandag den 26. januar 2016 for at tilmeldingen er bindende.

Ledsagere er velkomne.

Der er allerede nu lukket for tilmeldinger, da arrangementet er overtegnet

Tilmelding

Der er ikke åbent for tilmeldinger, før det tidligere arrangement er afholdt, eller hvis tilmeldingsfristen er overskredet.