Fugleskydning 2016

Dato/klokkeslæt
Dato- 11/09/2016
10:30 - 14:00

Sted
Københavns Skyttecenter.

Kategori


FuglGarderforeningen i Københavns Skyttelaug afholder søndag den 11. september, årets Fugleskydning på Københavns Skyttecenter.

Kom forbi og vær med til at opretholde en gammel tradition, alle kan naturligvis deltage,  medlemmer af Skyttelauget, medlemmer af Garderforeningen i København samt familier er velkommen.

Eneste krav for deltagelse er, at man forud for skydningen har erhvervet sig et eller flere – helst flere – skydekort, og således er registreret på ”Skydelisten”.
Skydekort kan downloades her forud for Fugleskydningen, eller købes på dagen på skydebanen.  Prisen for skydekort er kr. 20,- pr styk, – men samtidigt køb af 3 skydekort sås til 50,- kr.

Deltagelse i Fugleskydningen kan sker på 2 måder. Man kan:
•       Møde frem på skydebanen, og deltage i både skydningen, spisningen og den                             efterfølgende lodtrækning om de mange øvrige præmier på skydekortene.
•      Sende en  mail med sit navn til o.abildgaard@adslhome.dk og indbetale beløbet til
reg. nr. 4434 konto nr. 3194437048  eller ved fremmødet.

Der trækkes efter skydningen lod blandt skydekortene om de mange flotte præmier. Man deltager kun  i lodtrækningen, hvis der er betalt, selvom man ikke møder op, deltager man stadig i lodtrækningen.
Fugl skudt

 

Kl. 11.00 præcis vil den regerende Fuglekonge skyde det første skud mod fuglen.mimage

 

Fugleskydningsmiddag.
Ingen Fugleskydning uden mad efter skydningen. Der vil, når den nye Fuglekonge er fundet, blive serveret et par stykker smørebrød og en kop kaffe, og sammen vil vi så fejre den nye Fuglekonge. Tilmelding er ikke nødvendig til selve Fugleskydningen, men er krævet til deltagelse i spisningen. Bindende tilmelding til spisning skal ske senest 7. september, og kan ske enten på skydebanen eller til Ole Abildgaard på mail o.abildgaard@adslhome.dk eller telefon 2249 4846.