Aflyst. Rundtur på Koldkrigsmuseum Stevnsfortet

Dato- 18/06/2022

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Aflyst grundet manglende tilmeldinger

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort minder vi dig om en historie, som du måske kan huske, men slet ikke kender. Historien har i denne tid fået en fornyet betydning.

Under Den Kolde Krig var Stevnsfort en brik i Danmarks og NATO’s forsvar. Halvøen Stevns ville ligge i allerforreste frontlinje, hvis der udbrød krig mellem øst og vest. Derfor byggede man Stevnsfort, og i 40 år holdt man her øje med fjenden.

Der er tale om en rundvisning i det underjordiske fort. Det er ikke muligt at gå rundt i undergrunden på egen hånd. Vi taler derfor om en guidede tur i undergrunden.

Turen er på ca. 3 kilometer og tager ca. halvanden time.

Turen er ikke for dårlig gående.

Husk en ekstra trøje. Der er kun ca. 10 grader i Undergrunden.

Transport til og fra Stevnsfortet sker ved egen foranstaltning.

Adressen er:            Korsnæbsvej 60
4673 Rødvig

Vi mødes på ovenstående adresse kl. 09:30. Hvorefter vi begiver os hen til billetlugen hvor vi skal være klar kl. 10:00.

Efter rundturen på Stevnsfortet kører vi til Cafe Algade hvor vi vil indtage vores frokost. En Cafe Algade Club Sandwich.

Cafe Algade
Algade 5
4660 Store Heddinge

Pris for Rundturen og Club Sandwich er på 200,- kr. pr. person.
Drikkevarer for egen regning.

Tilmeldingsfrist 10. juni herunder.

En ledsager pr. medlem

Tilmelding

Der er ikke åbent for tilmeldinger, før det tidligere arrangement er afholdt, eller hvis tilmeldingsfristen er overskredet.