Rundvisning på Hofteatret

Dato/klokkeslæt
Dato- 13/04/2019
12:00 - 14:30

Sted
Teatermuseet i Hofteatret

Kategori


Vi har fået arrangeret en rundvisning på Hofteatret (Christiansborg Ridebane 18, 1218 København K) lørdag den 13. april 2019.

Hofteatret er 250 år gammelt og Danmarks ældste teaterscene. Men du må gerne færdes frit rundt i hele teatret: i salen, på scenen som er skrå, på balkonerne og i de små loger, hvor konger og dronninger, prinser og prinsesser har siddet og sidder den dag i dag til forestillinger og koncerter. Er du barn eller voksen: stil dig på scenen og sig noget eller syng en sang og mærk den helt specielle historiske atmosfære og den enestående akustik . Eller tag et glas eller en kop kaffe i byens hyggeligste og hemmelige café med udsigt over det historiske Københavns skyline.

Teatermuseet i Hofteatret ligger på Christiansborg Ridebane lige bag Folketinget, lige i centrum af Københavns Kulturkvarter og midt i den levende Danmarkshistorie. Inde i Teatermuseet i Hofteatret kan publikum færdes frit over det hele i salen, på scenen, hvor bl.a. H.C. Andersen har optrådt, på balkonerne og i de små loger, hvor bl.a. Kong Christian 7.’s livlæge Struense og Kong Frederik 7. og Grevinde Danner har tilbragt mange aftener.

Hofteatret er fyldt med historiske kostumer, plakater, lydoptagelser, film, gamle lydmaskiner som man gerne må prøve, malerier og meget andet fra de seneste tre hundrede år – siden dengang Ludvig Holberg satte gang i dansk teater med sine komedier om Jeppe på Bjerget og Den Politiske Kandestøber.

Klokken 12.00 – 13.00: Rundvisning på Hofteatret, hvor vi vil opleve historiske originalkostumer og samtidig få en historie om dette af vores guide.

Klokken 13.30: (Gåafstand) Frokost på Cafe Katz, Frederiksholms Kanal 1, 1020 København K.

Frokosttallerken består af fiskefilet med hjemmerørt remulade, hønsesalat samt tunmousse og ost. Samt en fadøl eller vand.

Arrangementet er åbent for en ledsager pr. medlem, husk at skrive navn i feltet.

Prisen er 150, kr. pro. persona, tilmelding herunder eller på tilmeldingstelefonen 40810040 i perioden 3. april til 10. april 2019 mellem kl. 18.00 og 20.00.

Tilmelding

Der er ikke åbent for tilmeldinger, før det tidligere arrangement er afholdt, eller hvis tilmeldingsfristen er overskredet.