Vagtkompagniet i dag

Frederiksberg slot
Roskildevej 28, Frederiksberg, 2000

Event Type

Det er mange år siden, at de fleste af Garderforeningens medlemmer har gjort tjeneste i Vagtkompagniet, og der er sket mange ændringer i årene siden. Det operative element er mere fremherskende, selvom det ceremonielle fortsat er et kerneområde. Der er kommet et fjerde vagthold, der står til rådighed, hvis der skal hjælp til politi og beredskab.

For at blive informeret om disse nye tider, har vi formået chefen for Vagtkompagniet, major H. C. Rørvang, til at fortælle om tjenesten i kompagniet i dag. Det sker tirsdag den 25. oktober 2022, kl. 19.00 i Riddersalen på Frederiksberg Slot. Efter foredraget er der smørrebrød, øl/vand og kaffe i Cafeteriet.

Tilmelding er nødvendig, da vi skal på militært område og af hensyn til spisningen. Sidste frist for tilmelding er mandag den 17. oktober herunder  eller på tilmeldingstelefonen 40810040.

Prisen for at deltage er 150 kr. pro persona og ledsagere er velkomne.

Tilmeldinger

Billetter

Efter foredraget er der smørrebrød, øl/vand og kaffe i Cafeteriet.

150,00kr

Registration Information