Medlemsaftener – betaling

I forbindelse med vore medlemsaftener afholder vi normalt spisning bagefter et foredrag. Som udgangspunkt er tilmeldt til spisning, når man tilmelder sig via hjemmesiden, du skal derfor give særskilt meddelelse, hvis du ikke ønsker at spise med, gerne gennem kontaktformularen.

Som noget nyt opkræves deltagerbetalingen efter arrangementet via betalingsservice (Nets)

Udebliver man fra et tilmeldt arrangement med spisning eller melder afbud efter tilmeldingsfristen, bliver deltagerbetalingen stadig opkrævet via Nets, da der ellers påføres en ugift for foreningen.

På enkelte arrangementer kan der være begrænsninger i deltager antallet, så der tages forbehold for tilmeldingen, hvis der bliver overbooket vil man få besked hurtigst muligt.

Afholdte arrangementer

No upcoming events
Nedenunder listes de arrangementer der har været afholdt i året.

Bowling

Kommende arrangementer

Next Event

Vagtkompagniet i dag - 25/10/2022 - 19:00 - 21:30