Nyhedsbrev 7. oktober 2015

Kære Gamle Garder.

INVITATION FRA MUSIKKORPSET
Den Kongelige Livgardes Musikkorps inviterer til temakoncerten “Musicals forever” fredag den 30. oktober 2015 kl. 19.30 i Stærekassen, Kgs. Nytorv.
Dirigent: Jesper Juul.
Solist: Stephen Brandt-Hansen, tenor.

Stephen Brandt-Hansen er uddannet ved Teater- og Operahøjskolen i Göteborg. Han debuterede som Jesus i “Jesus Christ Superstar” – en rolle, han har spillet i 5 forskellige lande ved 789 forestillinger totalt . Stephen Brandt-Hansen har også spillet Jean Valjean i “Les Miserables”. Han har lavet sine egne soloshows for bl.a. Stadsteateret i Stockholm, Oslo, Göteborg Operaen,Trøndelag Teater og Svenska Riksteatern. Hans juleplade indbragte guld i 2007. I Norge og Sverige har Stephen deltaget i en række TVprogrammer. I 2014 /2015 spiller han rollen som Phantom i Andrew Lloyd Webbers storslåede musical, “The Phantom of the Opera”.

Reservér aftenen til endnu en fin oplevelse i det smukke hus med sang og musik, sunget af en fantastisk solist og spillet af Livgardens Musikkorps med dirigenten Jesper Juul i spidsen.

Billetter á kr. 150 kan bestilles her: https://www.place2book.com/da/choose_seating_sales_workflow?seccode=c3405c81bf

MEDLEMSMØDE OM CAMINOEN
Garderforeningens næste medlemsarrangement finder sted på tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 19.00 på Frederiksberg Slot. Der kan parkeres i slotsgården.
Garderforeningen i Københavns næstformand, Ole Abildgaard, fortæller og viser billeder fra sine vandreture ad pilgrimsruten “Caminoen” i Pyrenæerne.
Efter foredraget serveres der smørrebrød med øl og snaps i kantinen (og det er hér de rigtige vandrehistorier bliver fortalt).
Prisen er kr. 150 pr. deltager og ledsagere er velkomne.
Medlemmer, der deltager for første gang, bedes gøre opmærksom på dette, så de kan få tildelt deres medlemstegn.
Tilmelding kan ske via hjemmesiden eller ved at returnere denne mail senest den 16. oktober.

TILMELDING TIL BETALINGSSERVICE
Kassereren takker for tilmeldingerne til BetalingsService, men opfordrer endnu flere til at se at få det gjort, inden kontingentopkrævningerne sendes ud i næste uge.
Tilmeldingen kan ske sikkert via dette link: https://garderforeningen.dk/betaling-nets/ – dit medlemsnummer står bag på garderbladet.
Er du i tvivl, om du allerede er tilmeldt, så gør det bare igen. Det sker der intet ved.

Med garderhilsen

Niels M. Knudsen
————————————————————————–
Kasserer og registrator